Topp HVAC Hemmeligheter For å Spare Penger Og Tid

Hvis du har lurt på om du kan lære litt om HVAC, så er denne artikkelen noe du bør prøve å lese over. Det kommer til å lære deg det grunnleggende når det gjelder denne typen ting. Dette vil tillate deg å bli kjent med hva som må vites om dette under beltet.

Kontroller at du kontrollerer filtrene i klimaanlegget. Dette er viktig fordi å sjekke filtrene dine kan utgjøre forskjellen mellom rimelige reparasjoner og dyrere nedover linjen. Prøv å sette den inn i den månedlige tidsplanen din, slik at du ikke glemmer å sjekke filtrene regelmessig.

Hvis du vil holde klimaanlegget i gang effektivt, må du sørge for at du skifter ut eller rengjør luftfilteret én gang i måneden. Se brukerveiledningen på a/c for instruksjoner om hvordan du rengjør filteret. Kjør aldri enheten når filteret fjernes, og la filteret tørke før du installerer det på nytt.

Hvis du må ansette noen for å hjelpe deg med HVAC-systemet ditt, må du lære om alle kravene staten din har lovfestet angående lisensiering og forsikring. Du må kunne spørre alle du planlegger å ansette hvis de oppfyller disse kravene før du ansetter dem.

En programmerbar termostat kan hjelpe deg med å spare penger på klimaanleggregningen. Hvis du skrur ned termostaten rundt 10 prosent i 8 timer per dag, kan du spare 10 prosent ved hjelp av den programmerbare termostaten. I tillegg, noen modeller av programmerbare termostater faktisk tillate deg å styre dem eksternt fra kontoret datamaskin eller mobiltelefon.

Bytt klimaanleggfilteret kvartalsvis, eller fire ganger i året. Dette holder ikke bare luften kommer inn i hjemmet ditt enklere og renere å puste, det tar mye stress av ac-enheten selv. Du får nyte helse, penger besparelser og redusert energibruk helt på en gang.

Når du sammenligner nytt HVAC-system, må du se på energirangeringene for hver enhet. Jo høyere de er, jo bedre blir de. Effektivitet vil ikke bare få hjemmet ditt komfortabelt raskere, men det vil spare deg på strømregningen når du kjører den nye enheten.

Før noen installerer et nytt HVAC-system eller vedlikeholder eller reparerer ditt, må du kontrollere at de er forsikret. Å ha noen som er forsikret arbeid på systemet vil forsikre at hvis noe skjer mens de jobber hjemme, de er økonomisk dekket, og du vil ikke være ansvarlig.

Hvis du ikke ønsker å installere kanaler i hjemmet ditt, vurdere en mini-split system i stedet. De jobber utsiden i, slik at hele hjemmet ditt kan avkjøles uten et sentralt klimaanlegg. Dette gjør at du kan nyte hele innendørsområdet på en kjølig, komfortabel måte hele sommeren.

HVAC er ikke så vanskelig å lære deg selv om når du har noen gode råd i tankene om det. Vanligvis er dette noe du bør ta litt tid med, slik at du vet at du kommer til å få gode resultater. Lykke til med dette, og forhåpentligvis kommer du ut på toppen med alt!